OVER MOODPIE

“Met onze kleurrijke creaties willen wij een bijdrage leveren aan een positieve ‘vibe’ in de wereld. Omdat we het belangrijk vinden dat mensen zich goed voelen in de ruimtes waarin ze dagelijks bewegen, wonen en werken.”

MOODPIE – opgericht door Jeroen Buytaert – is een artistieke studio uit Dendermonde. Onze belangrijkste ingredi├źnten zijn: een professionele achtergrond in grafisch design en een passie voor moderne kunst, streetart en graffiti. Als kers op de taart voegen wij graag een vleugje humor toe aan onze ontwerpen.

Moodpie at work
Moodpie desktop ontwerp

Met onze creatieve muurschilderingen en illustraties, toveren wij iedere ruimte om tot een unieke locatie.
Of het nu gaat over het schilderen van een logo of een origineel ontwerp op maat, bij Moodpie denken we graag out of the box.

Hoe gaat Moodpie te werk?

Uiteraard gaan we eerst samenzitten, geeft u ons een voorzet en wat input waarmee we aan de slag kunnen. Verder hoeft u zich niks meer aan te trekken. Moodpie levert een all-in-one service: van creatief ontwerp op maat (voorstel inclusief digitale collage) tot afwerking. Wij zorgen voor alles zodat u enkel maar hoeft te genieten van het eindresultaat.